""

Yeniufuk 29 yaşında « Yeniufuk Gazetesi

1 Mayıs 2024 - 23:09

Yeniufuk 29 yaşında

Yozgat’ın köklü yayın organı Yeniufuk Gazetesi, 18 Nisan 1996 tarihinde başladığı yayın hayatında 29. yaşını kutluyor. Kuruluşundan bu yana basın yayın ilkelerine bağlı kalarak kamuoyunun nabzını tutan ve şehrin sesi olmayı sürdüren gazete, deneyimli kadrosuyla Yozgat’ın ve kamuoyunun yararına olan haberleriyle ön plana çıkıyor.

Yeniufuk 29 yaşında
Son Güncelleme :

18 Nisan 2024 - 18:52

Gazetenin İmtiyaz Sahibi Bekir Çaylak ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferhat Özer yönetiminde muhabirler Cemil Mermertaş, Yusuf Bağcı, Mehmet Erol, Nazife Ekici ve Seher Çaylak ile birlikte Yeniufuk Gazetesi, doğru ve tarafsız haberciliği ilke edinerek okurlarından aldığı güçle yayın hayatına devam ediyor.
Gazetenin İmtiyaz Sahibi Bekir Çaylak, 29. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, 28 yıl önce büyük zorluklarla kurulan gazetenin bugün itibariyle 29. yılını kutlamanın sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Çaylak, Yeniufuk Gazetesi’nin 29 yıldır aynı çizgide yayın hayatına devam ettiğini vurgulayarak, Yozgat ve Yozgatlıların yararına olan çalışmalara destek olmaya devam ettiklerini dile getirdi. Kişisel çıkarlar uğruna doğru olmayan haberlere yer vermediklerini ve tarafsızlıklarından taviz vermediklerini vurgulayan Çaylak, gelecek dönemde de aynı çizgide yayın yapmaya devam edeceklerini belirtti.
Yeniufuk Gazetesi’nin kuruluş yıldönümü vesilesiyle desteklerini esirgemeyen ve bugünlere gelmelerine katkı sağlayan tüm okurlara teşekkür eden Çaylak, Yeniufuk ailesinin bu kutlu gününde bir kez daha birlik ve beraberlik mesajları verdiğini belirtti. Çaylak, Gazetenin bundan sonraki süreçte de Yozgat ve Yozgatlıların sesi olmaya devam edeceği vurguladı.
Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferhat Özer’de benzer ifadeler kullanarak Yeniufuk Gazetesinin kurulduğu günden bugüne her zaman doğru, tarafsız ve objektif bir şekilde yayın hayatını sürdürdüğünü belirtti.
Özer, gazetenin gelecek dönemde de aynı kararlılıkla hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti./Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.