""

Yılmaz’dan Ramazan Bayramı mesajı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 08:24

Yılmaz’dan Ramazan Bayramı mesajı

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Yılmaz’dan Ramazan  Bayramı mesajı
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2021 - 17:10

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Bayramların, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve küslüklerin unutulduğu günler olduğunu ifade eden Başkanı Ferhat Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bilindiği üzere dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınından dolayı geçen yıl farklı bir Ramazan ayı yaşadık ve yine bu sene buruk bir bayram yaşıyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, küçükten büyüğe herkesin sevinçle karşıladığı Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Ülkemizi ve dünyayı sarsan salgın dolayısıyla yaşadığımız bu zor günleri hep birlikte atlattığımız, sosyal mesafe engelini aştığımız ve tekrar kucaklaştığımız bayramları yaşamak en büyük temennimizdir. Ben bu vesileyle; hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.” dedi. (Haber Merkezi)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.