""

Yol yapım çalışmaları devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 16:30

Yol yapım çalışmaları devam ediyor

Çekerek Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, ilçeyi yaşanılır örnek bir şehir haline getirmek için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Yol yapım çalışmaları devam ediyor
Son Güncelleme :

05 Kasım 2016 - 7:00

Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, ilçede devam eden yol yapım ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek görevlilerden bilgi aldı. Çekerek’i Çorum’a Bağlayan Alaca yolu güzergahından yol yapım çalışmalarımız devam ediyor.
Belediye olarak kış mevsiminin kendini hissettirmesine rağmen bazı mahallelerimizde yol ve kaldırım çalışmalarımız hala devam ediyor. B
aşkanlık görevini devraldığımız günden itibaren önceliğimizi ilçemizin öncelikli sorunlarına verdik. Bu kısa sürede pek çok projelerimizi hayata geçirdik.
Yine devam eden projelerimizi tamamlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin en önemli sorunlarının başında gelen içme suyu sorununu çözdük. Altyapı ve üstyapı çalışmalarında önemli mesafe kat ettik.”dedi.
Sosyal belediyecilik anlamında önemli projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Bozkurt,” Belediye olarak sadece şehrin temizliği, alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında önemli projelerimizi hayata geçirdik.
İhtiyaç sahibi ailelerimizin yanı sıra, eğitim gören çocuklarımıza yönelik önemli çalışmalarda bulunduk. Bu tür faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.