""

Yozgat Karayolları Kışa hazır « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 03:58

Yozgat Karayolları Kışa hazır

Yaklaşan kış öncesi ilgili kurum ve kuruluşlar kış hazırlıklarını büyük bir hızla tamamlamaya çalışıyor. Kısa bir süre önce yeni hizmet binasına taşınan Yozgat Karayolları Şefliği’de kış hazırlıklarını tamamlayarak kış dönemimde şehirlerarası yolların karla kapanmaması için mücadele edecek.

Yozgat Karayolları Kışa hazır
Son Güncelleme :

18 Kasım 2017 - 7:00

Yozgat Karayolları Şube Şefi Ahmet Soyal, kış tedbirlerinin alındığını belirterek, bölge genelinde kar ve buz mücadelesini sürdürecek araç, gereç bakımının yapıldığını söyledi.
BUZLANMA İÇİN DEPOMUZDA 4 BİN 500 TON TUZ VE 4 BİN TON AGROGA HAZIR
Kar ve buzlanma için depoda 4 bin 500 Ton tuz ve 4 bin Agroga’nın hazır olduğunu ifade eden Soyal, 300 ton’da aşırı buzlanma için solisyon bulunduğunu kaydetti.
Soyal, “Kışın vatandaşlarımızın herhangi bir sorunla karşılaşmamaları için her türlü tedbirimizi aldık. Kış mevsimi öncesi 20 kamyon ve aynı zamanda tuzlama ve kar kürüme aracımızı, 9 greyder ve 5 yükleyici aracımızın bakımlarını yaptırdık. Personellerimiz bu bakımdan bütün hazırlıkları tamamlandı ve kışa hazırız.”dedi.
ESENTEPE YOLU 15 GÜNE KADAR
TAMAMLANACAK
Yozgat –Sivas Karayolu Esentepe Mevkiinde devam eden beton asfalt yol yapım çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Soyal, “Şuan Esentepe bölgesinde beton aslfalt yol yapım çalışması devam ediyor. Yaklaşık iki hafta içerisinde tamamlanacağını planlıyoruz. Ayrıca Yerköy’e bağlı Sekili bölgesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor. Sorgun- Çiğdemli arası,Sorgun Çekerek arası, Alaca- Zile ve Aydıncık Kazankaya arasında beton asfalt yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Bu yol yapım çalışmaların tamamlanması ile toplamda yaklaşık 100 kilometrelik yolumuzun beton asfaltını atmış olacağız.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.