""

Yozgatspor Çorumspor maçının bilet fiyatları belirlendi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 07:57

Yozgatspor Çorumspor maçının bilet fiyatları belirlendi

Yozgatspor 1959 FK ve Çorum Belediyespor arasında oynanacak özel maçın bilet fiyatı Yozgatspor yönetimi tarafında 10 TL olarak belirlendi.

Yozgatspor Çorumspor maçının bilet fiyatları belirlendi
Son Güncelleme :

16 Ağustos 2017 - 7:00

Yozgatspor 1959 FK ve Çorum Belediyespor arasında oynanacak olan gece maçının programı netleşti.
BİLETLER SATIŞA ÇIKTI
Maç programının içeriği ile ilgili Yozgatspor yönetiminden yapılan açıklamada: Yozgatspor-Çorum Belediyespor sezon açılışı maçı, Yozgat Belediyesi Kent Orkestrası konseri ve eşliğinde Mümin Sarıkaya konseri biletleri 10 TL’den satışa çıkacak. Giriş biletini bugünden itibaren Askerlik Şubesi önüne kurulacak olan satış noktasından temin edilebilecek. Bilet satışından elde edilecek olan toplam gelir Yozgatspor 1959 FK Derneği hesabına bağış olarak yatırılacaktır. Stadyuma biletsiz giriş yapılmayacak ve ayrıca maç başladıktan sonra giriş kapıları açılmayacaktır. Tüm sporseverleri ve büyük Yozgatspor taraftarını Bozok Stadyumu’na bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.