""

Yozgatspor’da Ceran ile yollar ayrıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 03:49

Yozgatspor’da Ceran ile yollar ayrıldı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK’da Teknik Direktör Aydın Yavuz’un raporu doğrultusunda Ahmet Ceran ile yollar ayrıldı.

Yozgatspor’da Ceran ile yollar ayrıldı
Son Güncelleme :

03 Ekim 2017 - 7:00

Takıma neşteri vuran deneyimli çalıştırıcı Omar’dan sonra Ahmet Ceran’ı da takımda görmek istemedi.
HOCA RAPOR VERDİ
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK’da Teknik Direktör Aydın Yavuz’un raporu doğrultusunda Ahmet Ceran ile yollar ayrıldı. Yozgatspor 1959 FK resmi sayfasından yapılan açıklamada: ” Teknik Direktörümüz Aydın Yavuz’un raporu doğrultusunda Ahmet Ceran ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık. Kendisine futbol hayatında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. Takıma neşteri vuran deneyimli çalıştırıcı Omar’dan sonra Ahmet Ceran’ı da takımda görmek istemediği belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.