""

Yozgatspor’da transfer görüşmeleri sürüyor « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 20:25

Yozgatspor’da transfer görüşmeleri sürüyor

Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, Bölgesel Amatör Lig’de transfer döneminin Ocak ayında başlayacağını söyledi. Akgün, transfer etmeyi düşündükleri dört oyuncu ile görüştüklerini belirtti.

Yozgatspor’da transfer  görüşmeleri sürüyor
Son Güncelleme :

21 Aralık 2017 - 7:00

Yeni transferlerin kampa yetiştirileceğini dile getiren Ahmet Akgün, “Şuan ne olarak görüştüğümüz dört oyuncu var. Dört oyuncu ile en kısa sürede anlaşmaya varıp 24 Aralık’ta başlayacak olan kampa dahil etmeyi planlıyoruz” dedi.
KANITLAMIŞ,
İSPATLAMIŞ OYUNCU İSTİYORUZ
Kendini ispatlamış, kanıtlamış oyuncular ile görüştüklerini aktaran Ahmet Akgün, “Oyuncunun oynadığı kulüpten muvaffak katlarını almak biraz maliyetli oluyor. Bu açından da transferleri biraz daha zamana yaymak istiyoruz” diye konuştu.
OYUNCU
GÖNDERMEYECEĞİZ
Kadrolarında 17 oyuncu bulunduğunu hatırlatan Ahmet Akgün, “Stoper, ön libero, santrafor bölgelerinde eksikliklerimiz var. Bu zaten bilinen bir şeydi. Diğer bölgeler için de çok üst düzey bir oyuncu bulursak veya anlaşma fırsatı yakalarsak alırız. Şuan mevcut kadromuzda 17 oyuncu var. Zaten bizim 4 tane mecburi eksiğimiz var. Bu transferler oyuncu göndereceğimiz anlamına gelmesin. Zaten eksiğimiz var. Onların yerine almamız gerekiyor. Biz daha önce gönderdiğimiz oyuncuların yerine oyuncu almak istiyoruz. Kadrodaki oyuncu sayısını 23’e çıkaracağız” şekline konuştu.
UYUM SORUNU
OLMAYACAK
Kamp döneminde yeni transferlerin oyuncu ve teknik heyet ile bir arada olmasını düşündüklerini vurgulayan Ahmet Akgün, yeni transferlerin oyum sorunu yaşamayacağını ifade etti.
Akgün, “Görüştüğümüz oyuncular daha önceden de Yozgatspor formasını giyen oyuncular. Oyuncuları bizi tercih ederse, şartlar da uyarsa anlaşırız. Maliyetler konusunda taviz vermeyeceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.