""

Yozgatspor’un rakibi Çorum Belediyespor « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 19:44

Yozgatspor’un rakibi Çorum Belediyespor

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Kura Çekimi, Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleştirildi.

Yozgatspor’un rakibi Çorum Belediyespor
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2017 - 7:00

Kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp yetkilileri katıldı.
Ziraat Türkiye Kupası ilk tur karşılaşmasında Kırıkkalespor’u kendi saha ve seyircisi önünde 3-0’lık net skorla mağlup eden Yozgatspor, yapılan ikinci tur kura çekimlerinde Çorum Belediyespor ile eşleşti. Geçen sezon ve bir önceki sezonda olduğu gibi bu yıl da hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Yozgatspor, bir taraftan lig hazırlıklarını sürdürürken, bir taraftan da Ziraat Türkiye Kupasında iddialı olduğunu daha ilk karşılaşmada gösterdi.
Bölgesel Bal Liginde yeni sezonda 5’inci grupta şampiyonluk parolası ile mücadele edecek olan Yozgatspor, yeni sezon öncesi Teknik Direktör başta olmak üzere kadrosunun büyük bir bölümünü yeni isimlerden oluşturdu.
Lig öncesinde yaptığı hazırlık maçlarında başarılı bir ekip olduğunun sinyalini veren Kırmızı Siyahlılar, sezon açılış maçında Çorum Belediye spor karşısında iyi bir mücadele ortaya koyarken, atılan gollerle karşılaşma 1-1 berabere tamamlandı. Ziraat Türkiye Kupasında ilk rakibi Kırıkkalespor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Yozgatspor, Ali Yakup, Hakkı Tosun ve Umut Ceylan’ın attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı. İkinci tura yükselme şansını bulunan Yozgatspor, dün çekilen kura da ise, Çorum Belediyespor ile eşleşti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.