""

Yurtnaç: Yangınla ilgili inceleme başlatıldı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 16:14

Yurtnaç: Yangınla ilgili inceleme başlatıldı

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, iş hanında çıkan yangınla ilgili inceleme başlatacaklarını esnafa ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Yurtnaç: Yangınla ilgili  inceleme başlatıldı
Son Güncelleme :

07 Eylül 2017 - 9:18

Yozgat’ta 67 konut ve 380 iş yerinin bulunduğu Abide İş Merkezi’nde çıkan yangının ardından Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, olay yerinde incelemelerde bulundu. Esnafa geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Yurtnaç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Gece saat 04.00 gibi yangından haberimiz oldu.
Öncelikle herkese geçmiş olsun diyorum. Gerekli tedbirler öncesinden alındı mı alınmadı mı kontrol edilecek ve gerekli incelemeler başlatılacak. Burası Yozgat’ın merkezinde bir yer. Önemli, hareketli bir ticaret merkezi ve gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması lazımdı.
Buranın bir yönetimi var ve bu yönetimin güvenliği sağlaması lazım. Devlete düşen ne, buradaki sivile düşen ne hepsini gözden geçireceğiz ama bu tür şeyler için proaktif olmak lazım.
Önceden tedbirleri almak lazım. İdareye düşen tedbirlerde noksanlık var mı sivile düşen noksanlık var mı onların hepsine bir inceleme başlatacağız. Buradaki esnafımıza da elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Allah beterinden korusun” dedi.
İş merkezinin Yozgat’ın can damarı olduğunu ve esnafı mağdur etmeyeceklerini ifade eden Vali Yurtnaç, “Herkes ticaretini düzgün bir şekilde yapmalı. Ama bunu yaparken de gerekli her türlü yasal olarak güvenlik tedbiri neyse o güvenlik tedbirlerinin alınması gerekiyordu.
Gerekli incelemeyi başlattık.Esnafımıza geçmiş olsun. Henüz zarar belli değil, her şey kontrol altında diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.