""

Öğrenci Temsilcileri Seçimi Hareketli Geçti « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 18:09

Öğrenci Temsilcileri Seçimi Hareketli Geçti

Bozok Üniversitesi bünyesinde okuyan öğrencilerin bölüm başkanlarını seçmek için iki gündür devam eden seçimler, tamamlandı.

Öğrenci Temsilcileri  Seçimi Hareketli Geçti
Son Güncelleme :

25 Kasım 2016 - 7:00

Bozok Üniversitesi Teknik Bilimler Yüksekokulu bölüm öğrenci temsilcileri seçimi için kurulan sandıklar heyecana yol açtı.
Bozok Üniversitesi Fakülte ve Yüksekokul bünyesinde Konsey ve temsilci seçimlerinde adayların öğrencilere seçim vaatleri dikkatleri çekerken, Yüksek Okul Öğrencilerinin çoğu ilk kez karşılaştıkları sandık için olumlu görüşte kanaat belirterek, “bizlerin de var sayılarak sorunlarımızı dile getirebileceğimiz temsilcilerin olması ve bizim onları seçiyor olmamız Üniversitemizin bize değer verdiğini göstermektedir” dediler.
Katılım vize sonrası memleketlerine giden öğrencilerin çokluğu sebebiyle düşük olsa da adayların çokluğu heyecanı artırdı.
Her bölüm temsilcisi ayrıca Yüksekokul başkanı seçecek. Öğrenciler ayrıca Yüksekokul İdareci ve görevli akademisyenlere teşekkür ederek, demokratik ve herhangi bir baskı yaşamadan kurulan sandıklardan memnuniyetini dile getirdiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.