""

Akdağmadeni’nde yoğun çalışma « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 21:41

Akdağmadeni’nde yoğun çalışma

Akdağmadeni Belediyesi ekipleri, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçe genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Akdağmadeni’nde  yoğun çalışma
Son Güncelleme :

17 Nisan 2024 - 17:04

Akdağmadeni Belediyesi ekipleri, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçe genelinde bulunan parklar, bahçeler ve yeşil alanlarda çim biçme, yabani ot temizleme, ağaçlarda budama ve peyzaj düzenlemeleri gibi çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Ayrıca, belediye yol onarım ekipleri de belirlenen noktalarda çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Başkanı Uz. Dr. Nezih Yalçın, bahar aylarının gelmesiyle birlikte, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kamusal alanlarda yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini ifade etti. Parklar, bahçeler ve yeşil alanların düzenli ve bakımlı olmasının, hem estetik bir görünüm sağlayacağını hem de vatandaşların daha sağlıklı ve keyifli zaman geçirmelerini sağlayacağını belirten Başkan Yalçın, bu doğrultuda ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığını vurguladı./Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.