""

Bakıcı: Siyasilerimizin üzerinde durması gerekir « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 09:10

Bakıcı: Siyasilerimizin üzerinde durması gerekir

Yozgatspor’un Bingöl deplasmanın da yaşadığı sıkıntıların yankısı hala devam ederken, Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı’da Yozgatlı siyasileri bu konunun üzerinde durmaya etti. Bakıcı, siyasileri Yozgat Belediyesi Bozokspor’a sahip çıkmaya davet etti.

Bakıcı: Siyasilerimizin üzerinde durması gerekir
Son Güncelleme :

21 Mart 2024 - 15:35

Yozgatspor’un Bingöl deplasmanın da yaşadığı sıkıntıların yankısı hala devam ederken, Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı’da Yozgatlı siyasileri bu konunun üzerinde durmaya etti. Bakıcı, siyasileri Yozgat Belediyesi Bozokspor’a sahip çıkmaya davet etti.

Başkan İlhami Bakıcı, yaptığı açıklamada; geçmişte Yozgatspor yönetiminde yer aldığını hatırlatarak, yaklaşık 10 gün önce Yozgat Belediyesi Bozokspor ile Bingöl Murat 2020 Genç Futbol Kulübü ile yaşanan hadisede gerekli tedbirlerin alınmadığını söyledi.

Başkan Bakıcı, “Büyük emekler sarf edilerek şampiyonluk mücadelesi veren Yozgat Bozoksporumuza ne yazık ki Bingöl’ün genç ilçesinde taciz yapılmıştır. Bu provokasyon öyle böyle bir provokasyon değil. Resmen oyuncularımızın, yöneticilerimizin, teknik heyetimizin canına kastedilmiştir. Bingöl Genç ilçesinde. Otelde başlamış, bir gün önce Elazığ’da yatmış takım ikinci gün gece on bir, on iki civarlarında Bingöl’e ulaşmış, Bingöl’de otelin önünde, yani daha doğrusu otelde başlıyor taciz. Yani ne yazık ki on gündür bekliyoruz. Hiçbir siyasimizden, hiçbir yöneticimizden bir tepki görmedik. Bugün Trabzon’da yaşanan olayın belki yüz kat daha büyüğü Bingöl’de takımımıza yapılmıştır. Türkiye’de spor deyince Trabzonspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gelmiyor. Burada büyük emekler sarf edilerek bir takım oluşturuluyor. Namaglup götürdüğü takımı Bingöl Genç ilçesinde provokasyon yapılıyor. Ve Bugüne kadarki dört gol yemiş takıma beş gol yemiş takıma dört tane gol atılıyor. Üç tane kırmızı kart gösteriliyor. On bir tane sarı kart gösteriliyor. Uyduruk bir penaltı veriliyor ve bir takım nasıl katledilir uygulamalı olarak Yozgat Bozoksporumuz’a yapılıyor.  Takımımızı ısınmaya çıkarmıyorlar. Kalecimiz Mücahit’e  uçan tekmeleyle saldırıda bulunuyorlar canına  kastediyorlar. Yani öldürmeye kast bu ve bunların hepsi görüntüleri de var. Ne yazık ki Hiç kimsenin çıtı çıkmıyor”dedi.

“Murat 2020 Genç Futbol Kulübü başkanı denen şahsiyet ben Cumhurbaşkanı Yardımcısı’nın yeğeniyim diye her türlü işi yapıyor.”diyen Başkan Bakıcı, “Bizim de Cumhurbaşkanı Yardımcımız vardı. Bizim de etiketli milletvekillerimiz var. Bizim de bürokraside bir insanlarımız var. Yozgat’taki Bingöl maçında ortalığı birbirine karıştırdı ve aynı gün içerisinde Yozgat Valisi, Emniyet Müdürü Alay Komutanı bir saat içerisinde hiçbir olay olmamasına rağmen şüphelileri tespit ettiler. Kamera kayıtlarıyla. Ve adamlara birer yıl, birer buçuk yıl maça girilmeme, stada girme cezası verildi o gece. Yozgat’ta aynı gün yapılıyor da Bingöl’de vali yok mu? Bingöl’de Emniyet Müdürü yok mu? Bu kamera yok mu? Bu nasıl bir iş? En kaliteli oyuncularımızı bilerek ve isteyerek kırmızı kart göstererek sonraki maçları da etki altına alıyorlar. Ben anlamadım yani acilen siyasilerimizi bu işle ilgilenmeye davet ediyoruz.” şeklinde konuştu. Haber: Nazife EKİCİ

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19