""

Güçlü Gross’ta “Güçlü Günler” devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 19:27

Güçlü Gross’ta “Güçlü Günler” devam ediyor

Yozgat Merkez’de, Yerköy ve Sorgun’da 7 şubesi ile hizmet veren gıda sektörünün öncü kuruluşlarından olan Güçlü Gross’ta “Güçlü Günler” sloganı ile başlattığı  halk günü indirimleri devam ediyor.

Güçlü Gross’ta “Güçlü Günler” devam ediyor
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2021 - 17:53

Yozgat Merkez’de, Yerköy ve Sorgun’da 7 şubesi ile hizmet veren gıda sektörünün öncü kuruluşlarından olan Güçlü Gross’ta “Güçlü Günler” sloganı ile başlattığı  halk günü indirimleri devam ediyor.

Güçlü Gross Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Güçlü, yaptığı açıklamada; Güçlü Gross olarak; Yozgat Merkezde 4, Sorgun’da 1 ve Yerköy’e de 2 olmak üzere toplam 7 şubelerinde “Güçlü Günler” indirimlerinin devam ettiğini belirtti.

“Güçlü Günler” indirimleri ve tarihleri hakkında da konuşan Güçlü, “Kısacası müşterilerimiz yılın 365 günü Güçlü Gross’ta indirimlerle buluşacak “Bunun yanı sıra “Güçlü Günler” indirimlerimizle kaliteyi uygun fiyata müşterilerimize sunuyoruz. “Her hafta Perşembe günü sadece Yozgat/Merkez şubelerimizde geçerli olacak Güçlü Günler indirimleri devam ediyor.

Her biri temel ihtiyaç, temizlik ve manav ürünlerinden oluşan 29 Temmuz Perşembe günü geçerli olacak indirim ürünlerimizi değerli müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz.

Her hafta farklı format ve ürünlerde yaptığımız indirimlerimizi ve her üründe uygun raf fiyatlı ürünlerimizden yararlanmak için vatandaşlarımızın yapması gereken, Bizi sosyal medya hesaplarından takip etmeleri ve indirimli ürünlerimizden haberdar olmaları gerekir. Vatandaşlarımız Güçlü Gross şubelerimize uğrayarak her zaman uygun raf fiyatlı ürünlerimizden yararlanabilirler.”diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN