""

Kaymakam Dursun görevine başladı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 06:30

Kaymakam Dursun görevine başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kararnameyle Hatay’ın Reyhanlı ilçesinden Yerköy Kaymakamlığına atanan Tuncay Dursun, görevine başladı.

Kaymakam Dursun görevine başladı
Son Güncelleme :

27 Eylül 2017 - 7:00

Yerköy Kaymakamlığına atanan Tuncay Dursun ; Anadolu’muzun bu güzel İlçesi Yerköy’de göreve başlamanın ve buradaki vatandaşlarımıza hizmet etme fırsatına sahip olmanın onur ve heyecanını yaşıyorum.
İlçemizde; kamu, özel sektör, yüksekokul, sivil toplum ve vatandaş işbirliği ile yerel kaynakları ve potansiyeli harekete geçirerek İlçemizi her alanda bir adım daha ileriye taşımanın gayreti içinde olacak, Kamu hizmetlerini toplumun bütün kesimlerini kucaklayan adil bir yönetim anlayışı içerisinde yürüteceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle bu güne kadar bu güzel ilçemize hizmet eden ve başarılı çalışmalarda bulunan tüm Mülki İdare Amirlerine şükranlarımı sunuyorum.
Yerköy’e hizmet edecek olmanın onur ve heyecanını yaşadığımı bir kez daha ifade etmek isterim” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.