""

Krizden etkilenmedi, iş yoğunluğu arttı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 08:15

Krizden etkilenmedi, iş yoğunluğu arttı

Yozgat’ta yaklaşık 40 yıldır küçük tarım makine ve aletleri servisi, tamir, bakım ve bayiliğini yürüten Temiz-İş Firması krizden etkilenmediği gibi bahar ayından itibaren iş yoğunluğu daha da arttı.

Krizden etkilenmedi, iş yoğunluğu arttı
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2021 - 17:40

Yozgat Merkez’de 2, Sorgun, Sarıkaya, Çayıralan ve Kadışehri’ndeki şubeleri ile bölge çiftçisi ve üreticilerine hizmet veren Temiz-İş firması; bünyesinde bulundurduğu; Hyundaı, Kaan, Stıhl, Taral gibi dünya markaların bayiliğinin yanı sıra her marka hızar motorları, çim biçme makinesi, jenaratör, su motorları, çapa makineleri, bayiliği ve servisini yapıyor.
Temiz-İş Firma sahibi Ercan Savacı, yaptığı açıklamada; yaklaşık 40 yıldır Yozgat’ta her marka hızar motorları, çim biçme makinesi, jeneratör, su motorları, süt sağım makinesi, çapa makineleri bayiliği ve servisini yaptığını söyledi.
KRİZDEN ETKİLENMEYEN SEKTÖRLERDEN BİRİSİYİZ
Pandemi dolaysısıyla yaşanan ekonomik olumsuzlukların kendilerini etkilemediğini vurgulayan Savacı, bahar aylarından itibaren iş yoğunluğunun iki katına çıktığını belirtti.
Savacı, “Yozgat Merkez ve ilçelerimizle birlikte toplam 6 şubemizde vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Pandemi sürecinde tarım ve hayvancılık üzerine faaliyetini sürdüren firmaların kısıtlamalardan muaf tutulması bizlerin işlerini pek fazla etkilemedi. Hızar motorların, çapa makinelerinin ve diğer benzer tarım makinelerinin tamir, bakım ve satışını yapıyoruz. Yaz kış işlerimizde bir etkilenme olmadı. Bahar ayıyla birlikte tarla, bağ, bahçe işlerinin artması bizlerinde iş yoğunluğunu iki katına çıkardı. Şubemizin olmadığı ilçelerden ve köylerden vatandaşlarımız gelerek, ihtiyacına göre sıfır yada ikinci el tarım aleti alıyor yada elindeki makinelerin tamiratını yaptırıyor.”dedi.
YENİ ŞUBE AÇMA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
İlçelere yeni şubeler açarak Yozgat ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamayı sürdüreceklerini söyleyen Firma sahibi Ercan Savacı, “Şuan için Yozgat Merkezde 2 ve 4 ilçemizdeki şubelerimizde 10 kişiyi istihdam ediyoruz. Amacımız diğer ilçelerimize de şubeler açarak hem ilimiz ekonomisine hem de istihdamına katkı sağlamak. Buna yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”diye konuştu.

 

 

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN