""

Mobil aşı ekipleri çalışmalarını sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 11:19

Mobil aşı ekipleri çalışmalarını sürdürüyor

Yozgat Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada Kovid-19 salgınına karşı Mobil aşı ekiplerinin çalışmalarını sürdüğü belirtildi.

Mobil aşı ekipleri  çalışmalarını sürdürüyor
Son Güncelleme :

06 Eylül 2021 - 16:27

Yozgat Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada Kovid-19 salgınına karşı Mobil aşı ekiplerinin çalışmalarını sürdüğü belirtildi.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Ülkemiz de ilk olarak 13 Ocak ta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya yapılan aşı ile start verilen Covid-19 aşı uygulamasına ülkemizde eş zamanlı olarak başlanmıştır. Bu süreç dahilinde, İlimiz merkez ve tüm ilçelerimiz dahil olmak üzere oluşturulan Mobil Aşı ekiplerimiz Covid -19 aşı uygulamalarına ara vermeden devam ediyor. Mobil ekiplerimiz ev ev, mahalle mahalle, köy köy gidip Covid-19 aşı yaptırmak isteyen, vatandaşlarımıza aşılarını yapıyor. Bugün mobil ekiplerimize eşlik edip, İl merkezine bağlı Aydoğan köyünde aşı süreleri gelen genç yaşlı vatandaşlarımızın Covid-19 aşı uygulamalarında yanlarında bulunduk. Salgının başından itibaren canla başla çalışan sağlık çalışanlarımız Covit-19 aşıları hakkında vatandaşlarımızı bilgilenirken, vatandaşlarımızın özellikle gençlerin, aşının yan etkilerinden ileride oluşabilecek komplikasyonlarından dolayı tereddütleri olduğunu ve bunlarla ilgili gerçekleri anlattıklarını,belittiler. Müdürlüğümüz Covid-19 Mobil Aşı ekiplerimiz bugüne kadar olduğu gibi İlimiz genelinde gönüllülük esasına dayalı olarak aşı yaptırmak isteyen tekbir vatandaşımız kalmayana kadar hız kesmeden, COvid-19 aşı uygulamalarına devam edecektir.” (Yusuf Bağcı)

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.