""

Türkiye üçünçüsünden Güneşer’e ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 18:08

Türkiye üçünçüsünden Güneşer’e ziyaret

29 Haziran 5 Temmuz 2017 tarihleri arasında Bolu’da düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Kick Boks Türkiye Şampiyonasında üçüncü olan Yunus Emre İlköğretim Okulu 6/A sınıfı öğrencisi Mustafa Kağan Zararsız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer’i makamında ziyaret etti.

Türkiye üçünçüsünden  Güneşer’e ziyaret
Son Güncelleme :

06 Temmuz 2017 - 7:00

Yozgat’ın ismini en iyi şekilde temsil eden Mustafa Kağan Zararsız’ı kutlayan Güneşer, Yozgat’ın son yıllarda her spor dalında önemli başarılar elde ettiğini ifade etti. Sporculara en iyi imkanları sunmak için çaba sarfettiklerini belirten Güneşer, Zararsız’ın bundan sonraki şampiyonalarda da ismini duymak istediklerini belirterek, başarılarının devamını diledi. Sporcuyu ayrıca Okul Müdürü Emrullah Özer de kutlayarak bundan sonraki spor hayatında kendisinden daha büyük başarılar beklediklerini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.