""

Arslan: Yozgatspor başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 21:32

Arslan: Yozgatspor başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgatspor’da teknik yönetim değişikliği ile başlanılan süreçte alınan galibiyetlerin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, Yozgatspor’un emin adımlarla yoluna devam ettiğini söyledi.

Arslan: Yozgatspor başarılı  bir şekilde yoluna devam ediyor
Son Güncelleme :

30 Kasım 2016 - 7:00

Belediye Başkanı Kazım Arslan, düzenlediği basın toplantısında Yozgatspor’un durumunu değerlendirdi.
Yozgatspor’un hafta sonu deplasmanda 2-1 galip geldiği Talasgücüspor maçını değerlendiren Belediye Başkanı Kazım Arslan,“Önümüzde iki maçımız kaldı, bu maçlardan sonra İkinci yarıda ilk üç haftayı kazasız bir şekilde biz bu işi götürürüz. Takım oturdu.
Başarılı bir şekilde devam ediyor. Babacar, gittiği yerde mutlu değil ama bizimle ciddi bir görüşme içerisinde. Bizim takım geçen sene iyi bir takımdı.
Babacar iyi yer tutuyordu. Ona verdikleri parayı biz veremezdik. Aslında sezon başından beri iyi bir takım kurduk.
Fakat futbolda zaman zaman iyi takım kurmanız da iyi neticeler alamıyorsunuz. Son dört beş maçtır takım toparlandı. Üst üste galibiyetler alarak yoluna devam ediyor.”dedi.
Yozgatspor’un istikrarlı bir şekilde devam ettiği sürece şampiyon olma iddiasını devam ettirdiğini vurgulayan Arslan, “ İlk devreye iki maç kaldı, bu iki maçı da almak istiyoruz. Aksayan bölgelerimizle takviye etmek istiyoruz. Taraftarın beklentisi ile ilgili her konu.
Geçen sene bizde oynayan futbolcuların Yozgat’ta gönül bağlarının olduğunu biliyoruz. Ne bizim ne de onların tarafından ciddi bir girişim olmadı.
Gençlik Spor Müdürlüğünün açıklaması yapıldı. Yozgatspora karşı bu tavrı tasvip etmek mümkün değil. Yozgatspor Yozgat’ın markası. Biz de belediye olarak takıma sahip çıkıyoruz. Tüm kurumların da bu kolaylığı göstermesi gerekir.
Görüşmeler yapıldı ama ben görüşmedim. Bundan sonra böyle bir aksaklık yaşanacağını düşünmüyorum.”diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19