""

Yozgat zorda olsa kazandı haftaya moralli başladı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 08:51

Yozgat zorda olsa kazandı haftaya moralli başladı

Ligde şampiyonluk umutlarını sürdürmesi için her maçı kazanması gereken Yozgatspor, Kazan Belediyespor karşısında zor da olsa istediğine ulaşmayı başardı.

Yozgat zorda olsa kazandı  haftaya moralli başladı
Son Güncelleme :

08 Kasım 2016 - 7:00

İlk yarısını kötü, ikinci yarısını ise hırsı ve mücadele azminin ön plana çıkartarak daha arzulu oynayan Kırmızı Siyahlılar rakibini Özcan’ın 78’inci dakikada attığı harika golle 1-0 yenerek liderin puan kaybettiği haftayı karlı kapan takım oldu.
Deplasmanda bu hafta Kırıkkalespor’a konuk olacak Yozgatspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde toplanarak başlayacak.
Kazan Belediyespor karşısında ilk devre istediği futbolu sahaya yansıtmakta güçlük çeken Kırmızı Siyahlı ekip, karşılaşmanın ikinci devresine daha iyi başladı.
Güçlü rakibi karşısında saha ve seyirci avantajını kullanarak, karşılaşmanın tamamlanmasına az bir süre kala gelişen atakta Özcan’ın attığı golle öne geçen Yozgatspor, karşılaşmada başka gol olmayınca 3 puanın sahibi oldu.
Lider Altındağ Belediyespor’un puan kaybettiği hafta da 3 puanı alan Yozgatspor, aradaki puan farkını az da olsa kapattı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19