""

3. Ligden düşmeyi bu sene kaldıralım « Yeniufuk Gazetesi

28 Nisan 2024 - 07:16

3. Ligden düşmeyi bu sene kaldıralım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Milletvekili Ali Keven, Futbol kulüplerinin Kovid-19 salgını boyunca çok ciddi sıkıntı yaşadığını ve yaşamaya devam ettiğini belirterek, Yozgatspor’un da yer aldığı 3 ligden Bal Ligine düşecek takımların bu salgın döneminde ligden düşmesinin iptal edilmesi yönünde Bakan Kasapoğlu’na soru önergesi verdiğini söyledi.

3. Ligden düşmeyi bu sene kaldıralım
Son Güncelleme :

15 Nisan 2021 - 16:01

Milletvekili Ali Keven, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: Futbol kulüpleri covid-19 salgını boyunca çok ciddi sıkıntılar yaşadılar ve yaşamaya devam ediyorlar. Özellikle amatör futbolcular ligleri kapatıldığı için bu sene maç yapamadılar. 3., 2. ve 1. Liglerde bulunan takımlar ise maçlarını yaptılar ama bu ortamda maalesef verimsiz bir dönem geçirildi.
Şuan profesyonel 3. Lig’den BAL Ligi’ne düşecek takımlar bu salgın döneminde ligden düşmenin iptal edilmesini talep ediyorlar. Ben ilimin takımı Yozgatspor, adına bu talebi Sayın Bakan Muharrem Kasapoğlu’na bir soru önergesi ile ilettim. Gelin bu salgın döneminde 3. Lig’den düşmeyi kaldıralım bu takımlarımız 3. Lig’de mücadele vermeye bir yıl daha devam etsinler.”

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19