""

300 kişilik öğrenci yurdunda sona gelindi « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 21:26

300 kişilik öğrenci yurdunda sona gelindi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Sorgun ilçesine yapılan 300 kişilik öğrenci yurdunda sona gelindi. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, yurdun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, tüm çabalarının ailelerin emaneti olan gençlere daha nezih ve modern mekanlarda eğitim imkanı sunmak olduğunu ifade etti.

300 kişilik öğrenci yurdunda sona gelindi
Son Güncelleme :

15 Nisan 2024 - 18:27

Vali Özkan, yaptığı açıklamada, 300 kişilik öğrenci yurdunun Yiğitler şehri Yozgat’a hayırlı olmasını dileyerek, “Bu hizmetin ilimize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen, başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.
Yeni yapılan öğrenci yurduyla ilgili detayları paylaşan Vali Özkan, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda barınma imkanı bulacaklarını vurguladı. Yurdu destekleyen herkese teşekkürlerini ileten Vali Özkan, öğrencilerin eğitim hayatlarının daha iyi bir şekilde sürdürebilmeleri için yapılan bu tesisin önemine dikkat çekti.
Yozgat gençliğine ve eğitimine katkı sağlayacak olan bu yurdun, ilçeye ve gençlere önemli bir katkı sunacağı belirten Vali Özkan, bölgedeki eğitim olanaklarının daha da geliştirilmesine yönelik çalışmaların devam ettiğini vurguladı./Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.