""

NİCE YENİUFUK’lara « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 05:54

NİCE YENİUFUK’lara

NİCE YENİUFUK’lara
Son Güncelleme :

18 Nisan 2021 - 14:02

YENİUFUK, Basın ahlakı başta olmak üzere ilkeleri her zaman kendine şiar edindi. Kendi menfaatleri doğrultusunda asla hareket etmedi. Her zaman Yozgat ve Yozgatlıların menfaatini düşüncü, kendine dert edindi, bu fikri ön planda tutarak, 24 koca yılı bugün geride bırakmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

ÖNCELİĞİMİZ HEP YOZGAT OLMUŞTUR

Dolu, dolu 24 yılı geride bırakmanın sevincini ve mutluluğu­nu okurlarıyla paylaşan gazetemiz halkın ve okuyucularının güveni ve sevgisiyle yoluna emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Şehrimi­zin gelişimi, kalkınması ve sorunlarının çözümü noktasında taraf olma anlayışımızı dün olduğu gibi bundan sonra da aynı kararlılıkla sürdü­rüyoruz…

24 yıldır Yozgat’ın gözü, kulağı, sesi olmaya devam eden Yeniufuk, ilkelerinden asla taviz vermeden okurlarını ve kamuo­yunu doğru bilgilendir­meye bundan sonra da devam edecek. 1996 yılında yayın hayatına başladığımız 18 Nisan daha dün gibi aklım­da…

Bir fidan gibi Yoz­gatlıların sevgisi ve desteği ile büyüyerek bu­gün Yeniufuk, 25.nci yaşına merhaba dedi.

Tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışı­mız ile olaylara farklı pencereden yaklaşan yazarlarımızla bir­likte Yozgat’ın yeni ufuklarına heyecanla yelken açmaya çok şükür devam ediyoruz. 24’ncü yılımızı geride bırakmanın sevincini ve mutluluğunu sizlerle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz.

DOĞRUNUN HEP YANINDA, YANLIŞIN DA KARŞISINDA OLDUK

Yeniufuk Gazetesi, yaptığı haberlerle her zaman kamuoyunun nabzını tutmayı başardı. Şehrin sorunlarını yıkıcı değil, yapıcı bir şekilde gündeme getirerek okurlarına tercüman oldu.

Üniversite kenti olan Yozgat’ımızın gelişmesi, kalkınması, sosyal, kültürel, sanat alanlarında yapılan yapılmaya devam eden çalışmalara destek olduk.

Tarafsız, halkımız­dan ve okuyucularımız­dan aldığımız güven ve destekle bugünlere gelmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadık/ya­şamaya bundan sonra da devam edeceğiz.

Bu yolda en küçük bir yorgunluk duyma­dık, yılmadık, usanma­dık, bir an dahi “uf” demedik, ilk günkü he­yecan ve şevkimizden Yozgat sevdamızdan bir şey kaybetmedik.

YOZGAT’I YENİUFUKLARA TAŞIYORUZ

Teröre en fazla şehit veren iller sıralamasın­da ilk sıralarda yer alan Yozgat’ımızın imajını zedeleyecek, şehrimizin adının kötü anılmasına sebep olacak tutum ve davranışlara, olaylara asla gazetemizde yer­medik.

Hiçbir zaman ma­kam, mevki sahipleri­nin, yönlendirmesi ile hareket etmedik.

Yeniufuk, Yozgat’ın menfaati doğrultusunda doğru tarafsız ve objek­tif olarak yayın hayatını dün olduğu gibi bundan sonrada sizlerden aldığı güvenle sürdüre­cektir.

Her sayfasında, her sütununda, her satırında buram bu­ram Yozgat’ın kokusu olan Yeniufuk, daha nice yıllarda da Yozgat ülküsünden, Yozgat sevdasından vazgeç­meyecek ve Yozgat’ı Yeniufuklara taşımaya devam edecektir.

Yozgat’ı sevmek, Yozgat’ı anlamaktan, Yozgat’ı yaşamaktan ve Yozgat’ı bilmekten geçer.

25’nci yıla ilk günkü gibi aynı heye­canla merhaba diyen Gazetemiz Yeniufuk, kendisi gibi, ekibi de genç ve dinamik, şevk dolu, heyecan dolu yoluna sizlerden aldığı destek ve güç ile devam edecektir.

Yozgat’ta yaşamak­tan, Yozgat’ın sorunla­rına çözüm üretmekten geri durmayan bir anlayıştan beslenen Yeniufuk ailesi bundan sonra da Yeniufuklara yelken açmaya devam edecek…

NİCE YENİUFUK’lara..

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.