""

Arsuz maçı hazırlıkları sürüyor « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 03:07

Arsuz maçı hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor, ligin 4. haftasına konuk edeceği Arsuz Karaağaç 1967 maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Arsuz maçı hazırlıkları sürüyor
Son Güncelleme :

19 Ekim 2017 - 7:00

Teknik Direktör Aydın Yavuz, kamu oyununda konuşulan bazı maçlarla ilgili, “Daha çok taşlı yollardan geçeceğiz.Önümüzdeki maçlara değil, önümüzdeki maça bakıyoruz” dedi.
Yavuz, “Kuvvet ağırlı bir çalışma yapacağız. Perşembe ve Cuma günü de karşılaşmanın oynanacağı şehir stadyumunda hazırlıklarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Kolay maç olmadığını aktaran Aydın Yavuz, ligin çok zorlu geçeceğini vurguladı.
Yavuz, “Futbolcularımızla sürekli konuşuyoruz. Daha çok taşlı yollardan geçeceğiz.Önümüzdeki maçlara değil, önümüzdeki maça bakıyoruz. Takımımızı da bu doğrultuda hazırlıyoruz. Takıma geç katılan oyuncularımızı görmek adına zaman zaman sirkülasyon yapıyoruz. Takımda yeni yüzler görmeye alışacağız. Çünkü onlarda bizim takımımızın bir parçası” dedi.
İki oyuncu transfer etmek istediklerini hatırlatan Aydın Yavuz, bu transferlerin gerçekleşmediğini belirtti.
Yavuz, “Transfer etmek istediğimiz oyunculara biz teklif götürdüğümüzde bize şunu ifade ettiler, ‘Yozgatspor’da oynamak bizim için bir şereftir’ Biz görüştük, yönetici arkadaşlarımız görüştü. Ama transferlerimiz gerçekleşmedi. Yozgatspor bir marka. Her futbolcunun formasını giymek istiyor” diye konuştu.
Bizim köyün 50,60 haneli. Düzyurt takımı var, adamlar ikinci ligde oynuyor. Köy takımları, mahalle takımları liglerde cirit atıyor. Bu takımın yerinin burası olmadığını bizler bildiğimiz kadar, sizlerde biliyorsunuz ama zaman zaman oluyor. Gönül istiyor ki bir an önce bu takımı bir üst lige atalım. Bu doğrultu da çalışmalar yapıyoruz, ama söylemlerle olmuyor. Zaman zaman bizlerde hata yapıyoruz. Başkaları da hata yapıyor. Ama doğru işler, düzgün işler yapanlar işi görüyor.
Yozgat halkını yanında görmek istediklerini dile getiren Aydın Yavuz, “Biz taraftarımızı, Yozgat halkını aramızda, yanımızda görmek istiyoruz. Bizler Yozgat şehrine en iyisini sunmak için buraya geldik. Doğru işler yapacağız. Hep birlikte doğru işleri nasıl yapacağız bunları konuşacağız. Bu takım bize lazım. Bu takım Yozgat’ın gençliğine ve Yozgat’a lazım. Aileleri de bunun içerisine çekelim ki alt yapıyı güçlendirelim. Dışarıdan taşıma ile değil de, en azından üç, beş tane Yozgat’ın evladı oynasın” şeklinde konuştu.
Yozgatspor yardımcı antrenörü Rüştü Çalı, ligin 4. haftasında karşılaşacakları Arsuz Karaağaç 1967 maçının kolay olmayacağını söyledi.
Çalı, “Ciddi bir rakip var karşımızda. Ama uzun yıllar profesyonel liglerde forma giymiş 7, 8 tane oyuncusu var. Ligde ki bulunduğu sıra kimseyi yanıltmasın. Biz gerekli önlemlerini alıyoruz. Biz bütün takımları tek tek inceleyerek gidiyoruz, inşallah bu maçı da alıp yolumuza devam edeceğiz. Bu hafta seyircimizle buluşacağız. İyi bir izlenim, iyi bir skor olur. Bütün rakiplerimizi yakından takip ediyoruz. Gerekli önlemleri alıyoruz. İnşallah bu sene Yozgatspor’u layık olduğu yere getiririz. En azından devre arasına kadar nerde tamamlayabiliyorsak, orada tamamlayıp. Devre arasında oyuncu takviyeleri ile bu çıtayı yukarıya taşımaya gayret edeceğiz. Allah, bizleri hedeflediğimiz noktaya ulaştırır” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19