""

Başhekim Kozan, Kadir Gecesini kutladı « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 21:57

Başhekim Kozan, Kadir Gecesini kutladı

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, Servisleri ziyaret ederek hastaların ve personellerin Kadir gecesini kutladı.

Başhekim Kozan, Kadir Gecesini kutladı
Son Güncelleme :

05 Nisan 2024 - 17:24

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Fatih Erdem, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Mehmet Küçükaslan servisleri ziyaret ederek personellerin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı ve Kadir gecelerini kutladı.
Hasta ve hasta yakınlarına her zaman en iyi en güzel hizmeti sunmanın gayretinde olduklarını vurgulayan Başhekim Uz Dr Mustafa Kozan “Hastanemizde yatan hasta ve hasta yakınları ile personellerimizi ziyaret ederek yaklaşan Ramazan Bayramlarını ve Kadir Gecelerini kutladık. Hasta yakınlarıyla görüşmelerimizde varsa sıkıntılarını dinledik. Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçlarımızı yapmış olduğumuz ibadetleri kabul etsin.Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olan Kadir Gecesi’nin hastalarımıza, çalışanlarımıza ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini yürekten temenni ediyorum” dedi. / Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.