""

DAHA KALİTELİ HİZMET İÇİN ÖZ DENETİM YAPILDI « Yeniufuk Gazetesi

28 Nisan 2024 - 22:02

DAHA KALİTELİ HİZMET İÇİN ÖZ DENETİM YAPILDI

Yozgat Şehir Hastanesinde 1 hafta süren öz değerlendirme yapıldı.

DAHA KALİTELİ HİZMET İÇİN ÖZ DENETİM YAPILDI
Son Güncelleme :

25 Aralık 2023 - 16:21

Yozgat Şehir Hastanesinde; Başhekim Uz.Dr. Mustafa Kozan, idari ekibi, Kalite ve Verimlilik Birimi ve ilgili birimlerin katılımıyla hastane poliklinikleri, ameliyathaneler, yoğun bakım servisleri, acil servis, tüm servisler ve hizmet birimlerini kapsayan kapsamlı bir denetim yapılarak öz değerlendirme yapıldı.
Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan yaptığı açıklamada; “Yozgat Şehir Hastanesine tedavi almak için gelen hastalarımıza daha verimli sağlık hizmeti verebilmek, personellerimizin çalışma koşullarını yerinde incelemek ve iyileştirmek için denetimlerimizi periyodik olarak yapıyoruz. Bilgi ve teknik kapasite açısından tespit edilen eksikleri ivedi bir şekilde çözüme kavuşturacağız.” dedi.
Bir hafta boyunca tüm gün süren denetimlerde personel yeterliliği, hasta ve hasta yakını güvenliği, hasta bakımı, teknik altyapı yeterliliği, doküman yönetim sistemi, personel güvenliği, atık hizmetleri, temizlik, acil durumlarda verilecek kodlar, servis işleyişleri yerinde kontrol edilerek raporlar oluşturuldu.Haber: Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.