""

Dündar: Hedeflerimize yaklaşıyoruz « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 06:38

Dündar: Hedeflerimize yaklaşıyoruz

Yozgatspor Teknik Direktörü Feridun Dündar, hafta sonu kendi sahalarında konuk ettikleri Zara maçında iyi oynadıklarını belirterek hedeflerine emin adımlarla yaklaştıklarını söyledi.

Dündar: Hedeflerimize yaklaşıyoruz
Son Güncelleme :

23 Kasım 2016 - 7:00

Teknik Direktör Feridun Yılmaz, Kulüp Binasında düzenlediği basın toplantısında 2: 0 galip geldikleri Zara Belediyespor maçını değerlendirdi.
Dündar, “Üç puan aldığımız için mutluyuz. Hedeflerimize yaklaşıyoruz. Üç maç var. Üçte üç yapmayı hedefliyoruz. Zara maçında oyuncularımız bazı motivasyon sıkıntısı yaşadı. Zara gelmeyecek diye bilgi geldi. Paraları olmadığından dolayı oyuncuların isyanı olduğunu söylediler. Böyle karışık bir durum sonrası maç oynandı. İlk dakikada golü bulduk ama zaman zaman sıkıntılarda yaşadık. Ama oyuncularım sonuca gitmeyi başardı. “dedi.
YOZGATSPORDA
HEPİMİZ BİR
AİLEYİZ
Takımda aile ortamı, samimi bir birliktelik oluşturulduğunu kaydeden Dündar, “Futbolcularıma güveniyorum. Onlarda inanıyor. İyi veya kötü futbol oynasalar da hedefe gitmeyi biliyorlar. 3 maçta 15 puanı hedeflemiştik. İçeri, dışarı deplasman diye bir fark yok. Aramızda sekiz puan var bu kapanmayacak bir puan değil. Devre arasında da eksiklikleri giderip hedefimize ulaşmak istiyoruz. Taktik anlamda sıkıntılarımız var. Bu sıkıntıları da zamanla aşacağız.Bu bakımdan şampiyonluğa oynuyorsak antrenman bazında yükleme yapmak ve ikinci yarıya iyi bir şekilde girmemiz lazım. Rakipler hız sahamızda geliyor onun avantajını kullanacağız. İstenilen birliği kurduğumuz takdirde başarı da beraberinde geliyor. Biz hep işin sonuna bakıyoruz. Varacağımız menzil önemli. Bunuda başaracağız.”diye konuştu.
MUTLULUK
OLMAYAN YERDE BAŞARI OLMAZ
Mutluluk olmayan yerde başarıda olmaz diyen Dündar, “ Seyirci takıma takımda seyirciye inandı. Bunun da başarıyı getireceğini söylüyorum. Her türlü eleştiriye açığız. Sizlerden de bunu bekliyoruz. Kimse dört dörtlük olamaz. Hoca da hata yapar oyuncu verim vermezse değişikliğe gidiyoruz. Beni de eleştirebilirsiniz bana artısı olur. Kendimize çeki düzen veririz. Yaptığımız yanlışın farkına varırız. Özgürlük var sizde eleştirebilir tartışabiliriz. Karşılıklı istişare ile tüm sıkıntıların üstesinden gelebiliriz. Oyunu karşı tarafın takım kuruşunu düşünüyor. Bakın eleştirin biz düzeltelim. Bizim göremediğimizi siz görebilirsiniz. Basın benim hakkımda eleştiri yazıyorsa bunu kendimi düzeltme yolu olarak düşünürüm. Yapıcı eleştiriye karşı her zaman açığız.”ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19