""

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Şefaatli’de gerçekleştirildi « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 21:34

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Şefaatli’de gerçekleştirildi

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak öncülüğünde, Şefaatli İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Çaylı ve Şefaatli Kaymakamı Yusuf Ilıca’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı, eğitim alanında önemli istişarelerin yapıldığı bir platform oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Şefaatli’de gerçekleştirildi
Son Güncelleme :

16 Nisan 2024 - 17:37

Toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’ın yanı sıra Müdür Yardımcıları Fatih Erdoğan ve Selçuk Doğandemir ile 13 İlçe Milli Eğitim Müdürü bir araya geldi. Kaymakamlık Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda, Şefaatli İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Çaylı, ilçedeki eğitim-öğretim süreçleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.
Sunumun ardından, İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak, Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitim politikaları ve yerine getirilmesi gereken iş ve işlemler hakkında bilgilendirme yaptı. Toplantı gündeminde akademik başarının artırılması, öğrenci kazanımlarının elde edilme süreçleri, ölçme-değerlendirme konuları, okul sporları, pansiyonlar ve taşımalı eğitim planlamaları gibi konular ele alındı ve alınacak kararlar üzerinde görüşmeler yapıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürleri, kendi bölgelerinde yürüttükleri projeler ve eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi vererek, talep ve önerilerini paylaştılar. İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak, toplantıya katılan yöneticilere teşekkür ederek, fikir alışverişinde bulunup emek ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Toplantının sonunda emekli olan Şefaatli İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Çaylı’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Ayrıca, Kaymakam Yusuf Ilıca’ya, Belediye Başkanı Zeki Bozkurt’a, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak tarafından teşekkür plaketi takdim edildi./ Yusuf BAĞCI

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.