""

Katkı sağlayacak oyuncu lazım « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 08:17

Katkı sağlayacak oyuncu lazım

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü İbrahim Baş, transfer edilecek oyuncunun doğrudan takıma katkı sağlaması gerektiğine dikkat çekti.

Katkı sağlayacak oyuncu lazım
Son Güncelleme :

05 Ekim 2018 - 7:00

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü İbrahim Baş, transfer edilecek oyuncunun doğrudan takıma katkı sağlaması gerektiğine dikkat çekti.
Baş, “Bir tane savunma oyuncusu arkadaşı bu hafta aldık. Onu çok yakın bir zamanda değerlendireceğiz. Ama takımıza uyumu nedir, ne değerdir bir yakinen görünmemiz lazım. Biz transfere ihtiyaç var dediğimiz takımdan bile 4 tane oyuncuyu gönderdik. Ona rağmen bu takım şuanda lider. Tabiki istenilen düzeyde bir transfer bize katkı sağlar. İstediğimiz kalite de bir oyuncu şuan da bulma lüksümüz yok. O yüzden laf olsun diye bir transferi istemiyoruz. Bize uygun olacak bir transferi gerçekleştirebilirsek duruma gelirsek bir şeyler yaparız. Takımın dengesini bozacak bir transfer yapmayız, çünkü takım iki hafta da altı puan aldı. Tabiî ki eksiğimiz var ama eksik diye gördüğümüz takım altı puan aldı. O çocukları yok sayıp da olmazsa olmaz diyeceğimiz bir oyuncu almayız” diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19