""

Köse, taraftarlara umut verdi « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 03:14

Köse, taraftarlara umut verdi

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse,Yozgatspor 1959 FK’nın tribün liderleri ziyaretinin ardından taraftarların kaygılarını iletmesiyle başlayan sohbette taraftarlara umut verdi.

Köse, taraftarlara umut verdi
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2021 - 17:31

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse,Yozgatspor 1959 FK’nın tribün liderleri ziyaretinin ardından taraftarların kaygılarını iletmesiyle başlayan sohbette taraftarlara umut verdi.
Yozgatspor 1959 FK tribün liderleri ile Belediye Başkanı Celal Köse, Tuncay çay ocağında bir araya geldi.
Başkan Köse’ye takımın geleceği ile ilgili endişe ve taleplerini ileten Tribün liderleri, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’nin, Yozgat Belediyesi, Yozgat Valiliği, Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte Yozgatspor 1959 FK’nın alınması için gerekli girişimleri başlatacaklarını ifade ettiğini belirttiler.
Tribün liderleri ortak yaptıkları açıklamada şunları kaydetti: “ Bu noktada Yozgatspor yönetimine yapmış oldukları açıklamayı hatırlatıyoruz. Yozgatspor yönetimi şayet Yozgat valiliği ve Yozgat belediyesinden böyle bir talep gelirse takımı devredebileceklerini açıklamışlardı. Yozgatspor Yönetiminin samimiyetini bekleyip göreceğiz işi yokuşa mı sürecekler yoksa sözlerinde duracaklar mı?
Konunun takipçisi olup bu takımın yok olmaması adına gerekli girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz. Sayın Valimizin, Belediye Başkanımızın bu konu ile yakından ilgileneceklerinden şüphemiz yok. Geri sayım başladı bu takım tekrar küllerinden doğacak. Güzel günlerin meşalesini yine yeniden yakacağız” (Ferhat Özer)

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19