""

Kürkçülerspor maçı hazırlıkları başladı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 14:03

Kürkçülerspor maçı hazırlıkları başladı

Yeni sezona deplasmanda Kadirlispor’u 3-0 mağlup ederek, iyi bir başlangıç yapan Kırmızı Siyahlı ekip, bu hafta yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Kürkçülerspor maçı hazırlıkları başladı
Son Güncelleme :

27 Eylül 2017 - 7:00

Kadirlispor maçı sonrası teknik yönetim tarafından bir gün izin verilen futbolcular dün yeniden tesislerde bir araya gelerek, hafta sonu oynayacakları Kürkçülerspor maçının ilk provasını yaptılar.
Bölgesel Bal Ligi 5’inci Grupta mücadelede eden Yozgatspor, transfer dönemi ve yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Memduh Fidan’la yürüttükten sonra yolların ayrılmasının ardından anlaştığı yeni teknik direktör Aydın Yavuz ile ligin haftasında deplasmanda Kadirlispor’u 3-0 mağlup ederek, 3 puanı hanesine yazdıran 4 takım arasında yerini aldı.
Teknik Direktör ve Aydın Yavuz ve yardımcı hocaların gözetiminde yaptığı sıkı çalışmaların mükâfatını daha ilk karşılaşmada 3 puan olarak gören Yozgatspor 1959 FK, bu hafta oynanacak Kürkçülerspor maçı hazırlıklarına dün başladı.
Kendi tesislerinde bir araya gelen futbolcular, ilk antrenmanda moral ve motivasyon yönünden oldukça neşeli olmaları dikkatleri çekti.
Kırmızı Siyahlı ekibin tecrübeli teknik adamı Aydın Yavuz, spor muhabirlerine verdiği ilk röportajında, ligin ilk karşılaşmasından 3 puanla dönmek hepimizi mutlu etmiştir. Teknik kadro olarak, maç öncesi takımla yeteri kadar çalışma zamanı olmadığını, ekip olarak kısa zamanda bir şeyler yaptıklarını hatırlattı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19