""

Siyasetçileri buluşturan müsabaka « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 04:22

Siyasetçileri buluşturan müsabaka

Geçtiğimiz Cumartesi günü Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda, Hentbol Kadınlar Birinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor ile Artvin 7 Martspor arasında oynanan müsabakaya siyasetçiler de ilgi gösterdi.

Siyasetçileri buluşturan müsabaka
Son Güncelleme :

17 Ekim 2021 - 16:40

Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya Yozgat Valisi Ziya Polat, Eşi Filiz Polat ile birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Metin Özışık, Deva Partisi İl Başkanı İsmail Yılmaz, Deva Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bulut, Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanı İrfan Şahbaz, Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Çıtak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal ve çok sayıda taraftar takıma destek verdi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19