""

Travma İleri Yaşam Desteği eğitimi verildi « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 04:08

Travma İleri Yaşam Desteği eğitimi verildi

Travma İleri Yaşam Desteği eğitimi verildi
Son Güncelleme :

25 Aralık 2023 - 17:09

Eğitim sürecini başarıyla tamamlayan  katılımcılara, Travma İleri Yaşam Desteği Sertifikası verildi.  Eğitim, katılımcılara travmatik durumlarla baş etme becerilerini güçlendirmeyi hedefleyerek dört gün boyunca yoğun bir program içerisinde gerçekleşti.

Eğitimde, deneyimli eğitmenler olan Çilem Hazer, Zeliha Salman, Mustafa Doğan, Aysun Çay ve Melike Cihangiroğlu tarafından, katılımcılara travma ileri yaşam desteği ve uygulamaları konularında detaylı bilgiler verildi. Pratik becerilerin ön planda olduğu eğitim, katılımcılara sahada karşılaşabilecekleri çeşitli travmatik durumlarla başa çıkma yeteneklerini artırmayı amaçladı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, eğitim sürecini değerlendirerek, “Sağlık personelimizin donanımını güçlendirmek ve acil durum müdahale kabiliyetlerini artırmak, halk sağlığını koruma adına büyük bir öneme sahiptir. Bu tür eğitimlerle sağlık çalışanlarımız, travmatik durumlarla karşılaştıklarında etkili bir şekilde müdahale edebilecekleri becerileri kazanmaktadır. Bu vesileyle eğitimi başarıyla tamamlayan tüm katılımcıları tebrik ediyorum.” dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.