""

Vali Özkan, şampiyonları ağırladı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 15:49

Vali Özkan, şampiyonları ağırladı

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, 11. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nın şampiyonlarını ve antrenörlerini makamında ağırladı.

Vali Özkan, şampiyonları ağırladı
Son Güncelleme :

20 Şubat 2024 - 16:25

Turnuva, 8-14 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlendi ve 60 ülkeden 1900 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.
Turnuvada 176 cm kategorisinde mücadele eden Buğlem Doğan, birinci olarak altın madalyayı kazanırken, 144 cm kategorisinde yarışan Belinay Şakacı ikinci olarak gümüş madalya aldı. Üçüncü olarak bronz madalyayı ise 160 cm kategorisinde mücadele eden Halimenaz Bekdemir kazandı.
Vali Özkan, şampiyon sporcuları tebrik ederek, başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirtti. Sporcuların emeklerinin karşılığını bu başarılarla aldıklarını ifade eden Vali Özkan, Türk sporunun uluslararası alanda başarıyla temsil edilmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19