""

Yavuz: BAL’ın statüsü değişmeli « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 17:51

Yavuz: BAL’ın statüsü değişmeli

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Aydın Yavuz, BAL liginin statüsünün değişmesi gerektiğini söyledi.

Yavuz: BAL’ın  statüsü değişmeli
Son Güncelleme :

19 Ekim 2017 - 7:00

Yavuz, ligin yarı profesyonel yapılması önerisinde bulundu.
Profesyonel futbolcuların BAL Ligini tercih ettiğini vurgulayan Aydın Yavuz, “Ciddi paralar dönüyor. Ben üçüncü ligde de takım çalıştırdım. Orada bu rakamları zor görüyoruz. BAL Liginde 400, 500 bin liraya oynayan oyuncular var. Adam TFF 1. ligi tercih etmiyor, BAL Ligini tercih ediyor. Niye tercih ediyor, para var. Hani genç oynatacaktık nasıl olacak bu? Bunları dile getirmek lazım. Belki Ankara’da ki, İstanbul’da ki arkadaşlar duyarda bir şeyler yaparlar.
Seslendirmeyi biz başlatalım. Trabzon’da da bölgesel ligde mücadele eden takımlar var. Onlarda bu durumdan memnun değil. Olmuyor çıkamıyoruz işin içinden” dedi.
Yavuz ayrıca, halk arasında BAL’a ‘korsan lig’ adının takıldığını sözlerine ekledi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19