""

Yozgatspor ‘da transfer atağı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 11:01

Yozgatspor ‘da transfer atağı

Yozgatspor kadrosuna tecrübeli orta saha oyuncusu Rıza Şen, tecrübeli forvet Hüseyin Çelik’in yanı sıra sol kanada Hüseyin Çiloğlan’ı alarak güçlendirdi.

Yozgatspor ‘da transfer atağı
Son Güncelleme :

21 Temmuz 2018 - 7:00

Yozgatspor kadrosuna tecrübeli orta saha oyuncusu Rıza Şen, tecrübeli forvet Hüseyin Çelik’in yanı sıra sol kanada Hüseyin Çiloğlan’ı alarak güçlendirdi.
Yeni sezona mutlak suretle şampiyonluk hedefiyle girecek olan Yozgatspor’da teknik ekibin verdiği liste doğrultusunda yapılan transfer çalışmaları aralıksız sürüyor. İç transferde 7, dış transferde de 6 oyuncuyla anlaşan Yönetim tecrübeli orta saha oyuncusu Rıza Şen, tecrübeli forvet Hüseyin Çelik’in yanı sıra sol kanada Hüseyin Çiloğlan’ı alarak kadrosunu güçlendirdi.
Teknik Direktör İbrahim Baş’ın verdiği oyuncu listesi üzerinden çalışmalarını devam ettiren transfer komitesi tecrübeli üç isim ile anlaşarak, sözleşme imzaladı.
2018-2019 Sezonu’nda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK güçlü bir kadro kurmak üzere, Teknik Direktör İbrahim Baş’ın verdiği liste doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce iç ve dış transfer olarak anlaşmaya vardığı oyuncularla sözleşme yaparak kamuoyunu bilgilendiren Yozgatspor Yönetimi, dün üç oyuncuyu daha kırmızı siyahlı renklere bağlamayı başardı.
Rıza Şen ve Hüseyin Çelik gibi iki tecrübeli isimle el sıkışan Yöneticiler, sol kenar ve sol bek oyuncusu Mehmet Çiloğlan’lanla da her konuda anlaşma sağladı. Başarılı oyuncu uzaktan sert şutları ve serbest vuruşları ile 3.ligde birçok gole imza attı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19