""

10 HEM’e müzik atölyesi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 19:36

10 HEM’e müzik atölyesi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tahsis edilen ödeneklerle Yozgat ve ilçelerinde bulunan Halk Eğitim Merkezleri (HEM) müzik atölyeleri ile donatılıyor.

10 HEM’e müzik atölyesi
Son Güncelleme :

08 Nisan 2021 - 15:36

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, yaptığı açıklamada; bakanlıkları tarafından Halk Eğitim Merkezlerine müzik atölyesi kurulmak üzere 250 Bin TL ödenek gönderildiğini belirterek, bu ödeneği il genelinde 25’er bin TL harcanarak 10 Halk Eğitim Merkezine müzik atölyeleri kurulduğunu söyledi.
Yazıcı, “Merkez, Akdağmadeni, Boğazlıyan, Kadışehri ve Sarıkaya İlçelerimizdeki Halk Eğitim Merkezlerimizde müzik atölyelerimiz kurularak vatandaşlarımızın hizmetine açılırken diğer ilçelerimiz de ise çalışmalar devam etmektedir. Atölyelerimizin kurulmasında başta Devlet Ricalimiz olmak üzere emek ve katkı sağlayan herkese teşekkür eder, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.