""

Altınkaynak’tan 75. Yıl Dr. Müzeyyen Çokdeğerli İlkokuluna ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 13:54

Altınkaynak’tan 75. Yıl Dr. Müzeyyen Çokdeğerli İlkokuluna ziyaret

Yozgat İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, beraberinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selçuk Doğandemir ile birlikte eğitim alanında yapılan çalışmaları yerinde görmek ve öğrencilerle bir araya gelmek amacıyla Yozgat Merkez 75. Yıl Dr. Müzeyyen Çokdeğerli İlkokulunu ziyaret etti.

Altınkaynak’tan 75. Yıl Dr. Müzeyyen Çokdeğerli İlkokuluna ziyaret
Son Güncelleme :

23 Mart 2024 - 12:30

Okul ziyaretinde, Altınkaynak öğrencilerle sınıflarında bir araya gelerek onların eğitim-öğretim faaliyetlerine katıldı. Öğrencilerle eğitim üzerine sohbet eden Altınkaynak, hedefleri konusunda nasihatlerde bulundu. Ayrıca, Okul Müdürü Gamze Açıkgöz ve öğretmenlerle de fikir alışverişinde bulunan Altınkaynak, okuldaki eğitim çalışmalarını yakından inceledi. Bu süreçte, okul yöneticileri ve öğretmenlerle fikir alışverişinde bulunup, talep ve önerilerini dinledi.

Altınkaynak, ziyaretin sonunda Okul Müdürü Gamze Açıkgöz, öğretmen ve diğer çalışanlara eğitimdeki katkılarından dolayı teşekkür etti. Haber: Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.