""

Bozdağ: ‘Ak Parti Türkiye’nin önünü açtı. Kabuklarını kırdı’ « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 04:19

Bozdağ: ‘Ak Parti Türkiye’nin önünü açtı. Kabuklarını kırdı’

Partisinin teşkilat binası açılışına katılan TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Bekir Bozdağ; Ak Parti’nin Türkiye’nin önünü açtığını, kabuklarını kırdığını söyledi.

Bozdağ: ‘Ak Parti Türkiye’nin önünü açtı. Kabuklarını kırdı’
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2021 - 16:17

Partisinin teşkilat binası açılışına katılan TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Bekir Bozdağ; Ak Parti’nin Türkiye’nin önünü açtığını, kabuklarını kırdığını söyledi.
Ak Parti Yozgat Milletvekili TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Bekir Bozdağ Çayıralan ilçesinde partisinin teşkilat binasının açılışını yaptı.
Açılışta muhalefete yüklenen Bozdağ; “Tayyip Erdoğan yerine muhalefetteki bu zihniyet iktidar olsaydı; Türkiye’de ne bölünmüş yol, ne toplu konut, ne şehir hastaneleri, ne doğalgaz, ne havaalanları, ne hızlı tren, ne üniversiteler, ne Türkiye’nin İHA’sı, ne SİHA’sı olmazdı” dedi.
Beraberinde Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı, Çandır İlçe Başkanı Halim İlbay, Saraykent İlçe Başkanı Necmettin Kaya ile Ak Parti Çayıralan İlçe Teşkilat binası açılışına katılan Bozdağ burada partilileri ile bir araya gelerek açılışla birlikte vatandaşın bayramını kutladı.
Öncesinde Kaymakam Mahmut Fazıl Yıldız’ı makamında ziyaret eden, ardından Çayıralan Kaymakamlığının muhtarlarla yaptığı toplantıya katılan, ardından esnaf ziyareti akabinde Cuma namazını Aşağı Merkez Camiinde kılan ve ardından yine esnaf ziyaretiyle birlikte Saat 14:00’de parti binası açılışı yapan Bozdağ; Ak Parti döneminde Çayıralan’a yapılan yatırımlar hakkında partilileri bilgilendirdi.
Çayırıalan’da dönem dönem belediye yönetiminin değiştiğini ancak yıllarca CHP tarafından yönetildiğini dile getiren Bazdağ; “CHP yönetiminin Çayıralan’a çaktığı bir çivi dahi bulamazsınız. Yapılan hizmetlerin büyük bir bölümü bizim dönemimizde yapılmıştır” dedi.
“Eğer CHP Türkiye’yi büyütecek olsaydı, önce Çayıralan büyürdü, Boğazlıyan büyürdü diyen Bozdağ; “şu an köylerimizde emekli maaşı girmeyen ev neredeyse yok. Eskiden bu kadar emekli var mıydı? Yoktu. Çünkü çiftçi ve esnaf bağkurlu kardeşimizin herhangi bir değeri yoktu. Tedavisinin parasını ödüyor, iki yıl sonra o parayı Bağkurdan ancak alabiliyordu” dedi.
HALK BANKASINI GERİ GETİRDİK
Halk Bankası’nın Çayıralan’dan alındığını, Ziraat Bankası’nın ise çiftçiye kredi vermeyen bir banka haline getirildiğini vurgulayan Bozdağ; Halk Bankası Şubesinin Çayıralan’a iktidarları döneminde tekrar getirildiğini ve esnafın yanında olduğunu, bunun yanında Ziraat Bankası’nın da çiftçinin yanında olduğunu vurguladı. Ak Parti’den önce Yozgatın genelinde sadece 7 ambulansın olduğunu söyleyen Bozdağ; şu an Çayıralan’da biri 4×4 olmak üzere 2 ambulansımız hazır bekliyor. Yozgat genelinde 65 ambulansımız var.” Dedi.
DİYALİZ MERKEZİMİZİ YIL SONUNA KALMADAN AÇIYORUZ
Hastane Ek Binasına yapılan Diyaliz Ünitesi hakkında bilgi veren Bozdağ; artık diyaliz hastalarının başka ilçelere gitmek zorunda kalmayacaklarını, ve yıl sonuna kadar hizmete gireceğini aktardı.
BİZ SİZLERİN IRGAT’IYIZ IRGAT’IN İYİSİNİ TUTUN
Siyasiler Vatandaşın Irgat’ıdır diyen Bozdağ; ırgatın kötüsü ağayı batırır. Bizler halkımıza tepeden bakan değil, onlara hizmetkar olan ırgatlarız. Yaptıklarımız ortada. Çayıralan’da kafanızı çevirip bir bakın. Göreceğiniz bütün hizmetlerde Ak Parti’nin imzasını göreceksiniz diyerek yapılan hizmetleri şöyle sıraladı: Çayıralan Adalet Sarayı, TOKİ, Halk Bankası, Çayıralan Kültür Merkezi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kız Öğrenci Yurdu, Erkek Öğrenci Yurdu, Kapalı Spor Salonu, Çim sahanın sentetik çim sahaya dönüştürülmesi, Hastane binası, Aile Hekimliği Binası, Yaşlı Bakım Merkezi, Köylerin Kanalizasyonu, Köylerin içme suları depoları, köy içi kilit taş kaplama işi, köy yollarının asfaltı ve grup yollarının sıcak asfaltla buluşmasının yanında tüm köylerde düzenli olarak çöp toplatılması hizmetlerini sıraladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.