""

Bu anketi Kazım Başkan yaptırtmış olamaz mı? « Yeniufuk Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 00:58

Bu anketi Kazım Başkan yaptırtmış olamaz mı?

Bu anketi Kazım Başkan yaptırtmış olamaz mı?
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2018 - 7:00

Herkes adeta işi/gücü bıraktı birkaç gündür bunu konuşuyor…
Yozgat’ta kim var, kim yok herkesin telefonuna gelen kısa mesaj günün konusu oldu. Vatandaşın telefonuna hafta sonu 8720’den gelen kısa mesajda,
Soru şudur:
-Sizce Yozgat Belediye Başkanı Başarılı mı?
Bu soruya verilecek cevap ya “Evet” ya da “Hayır” olmalı…
Ortası yok! Ya siyah ya da beyaz…
Birkaç gün içinde çok sayıda telefon aldım…
Gelen telefonlardan da anladım ki;
Herkes merak içinde…
Konuştuğum hemen herkesle yoğun sohbetlerimiz oldu… Kazım Başkanı konuştuk… Daha önceki Başkanları konuştuk… Yozgat’ın dün nerde olduğunu, bugün nere de durduğunu, yarın nereye varacağını konuştuk…
Kimileri halen soruyor;
Bu mesajı benim telefonuma kim göndertmiş olabilir? Benim telefonuma mesajı gönderen tarafa kim vermiş olabilir?
Bu soruların cevabı çok basit, artık bu işler gizli/saklı yapılmıyor… Hepimizin kullandığı telefon numaraları doğal olarak bir yerlerde kayıt altında, bunu herkes bilir.
* * * *
Öncelikle şunu ifade etmem gerekir ki; Mesajı atan taraf işi biliyor… Yozgat’ta gündem değişti, ama kim ya da kimler böyle bir işe kalkışmış olabilir? Asıl sorulması gereken soru bence bu olmalıdır.
* * * *
Çünkü Belediye Başkanlığı seçimlerine fazla bir zaman kalmadı… 24 Haziran Milletvekili seçimlerinin üzerinden bir ay geçti. Ak Parti için seçim sonuçları karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadı. Sayın Cumhurbaşkanı en son konuşmasında; “Ankara ve Yozgat beni çok üzdü” derken, Yozgat’ta kaybedilen 2 Milletvekilliğini hatırlattı.
Dolayısıyla yukarı da sorduğum soruya iki türlü cevap verilebilir… Bir bu anketi Sayın Cumhurbaşkanı bizzat yaptırtmış olabilir… İki Belediye Başkanı Sayın Kazım Aslan kendisi yaptırtmış olabilir!
Siyasette olmaz diye bir şey yok, her şey mümkün, şimdiye kadar Kazım Bey kendisi ile ilgili hiç anket yaptırttı mı? Yok.
Öyleyse yapılan bütün anketler parti genel merkezi tarafından yapıldı, bu anketlerde Sayın Aslan iyi olduğunu her fırsatta beyan etti, şimdi ise ne durumda olduğunu görmek istemesi son derece doğal değil mi?
Son cümle olarak bundan sonra daha çok anket yapılacağını hatırlatarak, asıl anket çalışmaları bundan sonra olacaktır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.