""

Köse, gün içerisinde her kesime ulaşmayı başarıyor « Yeniufuk Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 05:56

Köse, gün içerisinde her kesime ulaşmayı başarıyor

Köse, gün içerisinde her kesime ulaşmayı başarıyor
Son Güncelleme :

07 Ocak 2019 - 16:49

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Yozgat Belediye Başkan Adayı olarak ismi açıklanan Celal Köse, zaman kaybetmeden sahaya inerek seçim çalışmalarına başladı. Gün içerisinde esnaf ve kalabalık ortamlarda vatandaşlarla bir araya gelen Köse, akşamları ev toplantılarında, sabahları ise kahvaltılarda gençlerle buluşuyor.

Seçim atmosferinin yeni yeni hareketlendiği şu günlerde biz gazetecilerde adayların ve kamuoyunun nabzını tutmaya devam ediyoruz. Tamamen objektif olarak adayların çalışmalarına bakıyor, kamuoyunun da değerlendirmelerini okurlarımızla paylaşıyoruz.

Elbette süreç Yozgat’ta çok farklı bir şekilde gelişiyor. Önümüzdeki günlerde daha da farklı olacağını gözlemliyoruz. Bu konuya ayrı bir parantez açarak, ileriki günlerde yazacağım köşe yazımda bu konuyu değerli okurlarımızla paylaşacağım.

Neyse ben yeniden esas konumuza yani AK Parti’nin seçim çalışmalarına değinmek istiyorum. Adım adım seçime yaklaşıyoruz. 86 gün sonra sandık başında olacağız. AK Parti ve MHP adayları sahada yoğun bir şekilde seçim çalışması yürütürken AK Parti 19 Şubat’ta seçim beyannamesini ve manifestosunu açıklayacak…

 CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisinin ise adayı önümüzdeki günler içerisinde netleştireceği belirtiliyor.

Yozgat’ta Belediye Başkanı adayını ilk açıklayan AK Parti, bir taraftan İl, İlçe, Kadın ve Gençlik kolları teşkilatı olarak çalışmalara yoğunlaşırken, bir taraftan da Belediye Başkanı adayı Celal Köse, ekibiyle çalışmalarına devam ediyor…

Malum kış mevsimi nedeniyle havaların soğuk olması ekiplerin ağız tadıyla seçim çalışmalarını yapmasını ve hareket alanını bir hayli zorluyor.

* * * *

Başkan Adayı Köse, ziyaretler kapsamında şiddetli üşütme sebebiyle doktor gözetiminde yataklı tedaviye tabi tutulduğunu öğrendim ve kendisini arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim.

Sabahın erken saatinden itibaren seçim çalışmasına başlayan Köse, gün boyu ziyaretlerde bulunuyor, akşam toplantılarının ardından gece geç saatlerde ancak evine gidebiliyor. Hal böyle olunca doğal olarak vücut direnci zayıflıyor ve soğuk havanın etkisiyle ister istemez rahatsızlanarak hastalanabiliyor. Robot değiliz, tabiî ki sağlık sorunları yaşayabiliyoruz.

 Bu arada AK Partinin yeni İl Başkanı Çelebi Dursun’da hem parti teşkilatını oluşturmak hem de kendi adaylarına destek olmak için yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti’nin seçim çalışmalarında gençlere de büyük önem verdiğini gördüm. Belediye Başkanı adayı Celal Köse, özellikle akşam ve sabah toplantılarında gençlerle bir araya gelerek Yozgat gençliğinin istek ve taleplerini dinliyor.

Ayrıca İl Başkanı Çelebi Dursun, hafta sonu gençlerle buluştu… AK Partinin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yeni dönemde gençlik üzerine yapmayı planladığı projeleri anlattı…

* * * *

AK Parti;  gençlik projeleri kapsamında gençlerin sorunlarını dinleyerek, çözüm odaklı çalışmalara gençlerden gelen öneri ve teklifler ekleyerek, genel merkez politikası haline getirmeyi planlıyor.

Gençleri dinlemek, sorunların çözümünü birlikte bulmak elbette olması gereken bir çalışmadır. Çünkü ülkemizin ve geleceğimizin teminatı gençler olduğu için bu çalışma önemsenmelidir. Fakat şunu da unutmamak gerekir ki, Yozgat’ta nüfus hareketleri takip edildiğinde özellikle kadın ve yaşlı nüfusun daha fazla olduğu dikkat çekiyor…

Yaklaşık birkaç hafta içerisinde adayların daha kapsamlı projelerle seçmenlerin karşısına çıkacağını ümit ediyorum. Olması gerekende adayların bilgi ve birikimlerinin yanı sıra projeleri ile yarışmaları seçmen tarafından daha fazla kabul göreceği kanaatindeyim.

 

  • Yozgat’ta aynı anda iki kurumun müdürlüğünü üstlenerek, sorumluluk alan, hafta sonu yapılan etkinlik ile ilk sınavını başarı ile veren Müdür!
  • Yeni yılda da küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik ekonomik desteklerin devam edeceğini anlatan Koordinatör!
  • Adaylık süreci devam ederken, bağımsız ya da herhangi bir partiden aday olup olmayacağına karar vermediğini yakın çevresi ile paylaşan Siyasetçi!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.