""

Tabii ki millet yerse!..   « Yeniufuk Gazetesi

28 Nisan 2024 - 19:48

Tabii ki millet yerse!..  

Tabii ki millet yerse!..  
Son Güncelleme :

26 Şubat 2019 - 7:00

Ankara’nın siyasi kulislerinde, 31 Mart sonrası için birtakım senaryolar ortaya atılıyor… Sayın Erdoğan’ı dün Cumhuriyet Meydanında dinlerken, malum senaryo düştü aklıma… Burada elbette hedef, Recep Tayyip Erdoğan!..

AK Parti’yi parçalayıp, yeni bir oluşumu inşa etmek isteyen bu yapının içinde; eski bakanlar ve eski-yeni milletvekillerinin bulunduğu öne sürülüyor…

Henüz sahnede değiller…

Büyükşehirlerde AK Parti kaybederse ortaya çıkacaklarmış!.. İddia bu ama CHP, İYİ Parti ve HDP genel merkezlerinde yaşanan gelişmeleri izledikçe; bu garipliklere akıl sır ermiyor…

İdeoloji, fikir ve dava gibi kavramlar, yerini “Erdoğan gitsin de ne olursa olsun”a bırakmış durumda… CHP ve İYİ Parti içinden de bu gidişata tepki koyan milletvekili sayısı hiç de az değil…

Onların da çoğu sessiz!..

Tabandaki rahatsızlık had safhada…

Mesela, Ordu’da eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in aday adaylığının gündeme gelmesi dahi CHP tabanında “çatlaklar” oluşturmuş durumda…

Öyle ya kumpas davalar akıllara geliyor…

Tersi, İzmir’de  12 Eylül davalarında sanıklara kan kusturan Cumhuriyet Savcısı Nurettin Soyer’in oğlu Tunç Soyer’in aday gösterilmesi de İYİ Parti tabanında rahatsızlık yaratmadı mı?..

Babasının yanlışları oğlunu bağlamaz elbette ama İYİ Parti’nin içinde o günleri yaşayanlar ile yakınları, “çok iyi oldu” mu diyecek?..

Acılar tazelenmeyecek mi?.. Garip şeyler bunlar!..

Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başına gelmesinden sonra başlayan süreçte yaşananlara bakınca; siyaseti yeniden dizayn etmek isteyen üst aklın, 31 Mart sonrası yeni bir senaryo ortaya koymasına şaşırmam!..

Üstelik, ateş olmayan yerden de duman çıkmazmış!..

Tabii ki millet yerse!..

Gündemimiz ve önceliğimiz Yozgat olsa da, genel de yaşanan gelişmelere sessiz kalmak bazen mümkün olmuyor… Elbette Yozgat’ı konuşmak ve yazmak durumundayız ama ülke genelinde olup bitenlere de sessiz kalmak olmuyor, bu yüzden bugün konuya genel çerçeveden baktım. Aksi bir durum söz konusu olmazsa yarın ki yazımda da Sayın Erdoğan’ın Yozgat üzerine yapmış olduğu konuşmadan aldığım notları paylaşacağım.

 

  • Taraftarıyla birlikte davul-zurna eşliğinde şehir turu atarak, siyasette farklı bir çalışma metodu uygulayan Başkan adayı!
  • Merkez ve ilçeler de katıldığı siyasi etkinlikler de vatandaşın ilgi ve odak noktası olan söylemleri ile Yozgatlılar da iyi bir izlenim bırakan Bakan!
  • Kurum çalışanlarına iletişim ve motivasyon konularında verdiği eğitim ile önemli bir sorumluluğu yerine getiren Uzman!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.