""

Tecimer ve Kişi’den Rektör Yaşar’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 18:49

Tecimer ve Kişi’den Rektör Yaşar’a ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Evren Yaşar’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Yozgat İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer ve Yozgat Polis Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Zafer Kişi, Rektör Yaşar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Tecimer ve Kişi’den Rektör Yaşar’a ziyaret
Son Güncelleme :

30 Ağustos 2023 - 17:30

Rektör Prof. Dr. Evren Yaşar, “Bu nazik ziyaretinizden dolayı memnuniyetimi belirtmek isterim. Üniversitemiz ve emniyet teşkilatımız arasındaki iş birliğini daha da güçlendirerek, şehrimizin ve üniversitemizin hizmetine sunacağımıza inanıyorum.” dedi.
İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer ve POMEM Müdürü Zafer Kişi ise ziyaretlerinin yeni rektörü tebrik etmek ve iş birliğini artırma arzularını iletmek olduğunu ifade ettiler.
Ziyaretin sonunda Rektör Yaşar, misafirlerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, iş birliği ve dayanışma mesajları verdi.
ŞEHİT VE GAZİ DERNEĞİ DE ZİYARET ETTİ
Yozgat Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Gökay Açıkgöz ve beraberindeki heyette Rektör Prof. Dr. Evren Yaşar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ayrıca Yerköy Cumhuriyet Savcısı Barış Çetin, KOSGEB Yozgat İl Müdürü Mustafa Işık, Yozgat Ticaret İl Müdürü İbrahim Aktaş, İŞ-KUR İl Müdürü Taner Yıldız, Sosyal Güvelik Kurumu İl Müdürü Adnan Ünal, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Evren Yaşar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Rektör Prof. Dr. Evren Yaşar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkür etti. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.