""

Yozgat Şehir Hastanesinde yaşlılara özel ilgi « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 15:31

Yozgat Şehir Hastanesinde yaşlılara özel ilgi

Yozgat Şehir Hastanesinde 18-24 Mart Yaşlılar Haftasında bir dizi etkinlik düzenlendi. 

Yozgat Şehir Hastanesinde yaşlılara özel ilgi
Son Güncelleme :

21 Mart 2024 - 15:13

Yozgat Şehir Hastanesinde 18-24 Mart Yaşlılar Haftasında bir dizi etkinlik düzenlendi.

Yaşlı nüfus artış hızına paralel olarak yaşlılık ve yaşlı sağlığı konularında farkındalık yaratmak amacıyla “18–24 Mart Yaşlılar Haftası” olarak anılmakta ve bu tarihlerde etkinlikler yapılmakta olduğunu söyleyen Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan : “Gerek hastanemizde tedavi alan gerekse evde sağlık hizmeti alan yaşlılarımızın en iyi sağlık hizmeti alması gerektiği bilinciyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.

Yozgat Şehir Hastanesinde yapılan etkinliklerde Servislerdeki yaşlı hastaların günleri kutlandı. Poliklinik girişinde açılan standda Gerentoloji ve Eğitim Birimi ile birlikte yaşam kalitesini arttırıcı bilgilendirmelerin bulunduğu broşürler dağıtılarak yaş gruplarının kronikleşen rahatsızlıkları konusunda muayene sıklığı anlatıldı.

Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan, Evde Sağlık hizmeti ekibiyle tedavi hizmeti alan hastayı evinde ziyaret ederek genel sağlık durumu konusunda bilgi aldı. Ziyarette görevli personel hastanın sağlık durumunu kontrol ederek sağlık durumunun ilerleyişi kayıt altına aldı.

Ziyarette konuşan Başhekim Uz.Dr. Kozan : “Yaşlılar bizim önceliğimiz. Bizlere katmış oldukları manevi değerler ve tecrübeleri sayesinde gelecek nesillere de ışık tutmaktadır. Hastanemizde oluşturduğumuz sistemle tedavilerini en hızlı şekilde tamamlıyoruz. Her zaman yanlarındayız, kapılarımızın her zaman açık olduğunu belirtmek isterim.  Rabbimden tüm hastalarımız için acil şifalar diliyorum”  dedi.

Başhekim Kozan Yaşlılar Haftasının çeşitli etkinliklerle devam ettiğini söyledi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.