""

19 Mayıs coşkusu yaşandı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 20:09

19 Mayıs coşkusu yaşandı

Yozgat’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

19 Mayıs coşkusu yaşandı
Son Güncelleme :

19 Mayıs 2022 - 17:09

Yozgat’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.
Yağışlı hava nedeniyle Rıza Kayaalp Spor Salonu’na alınan program saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak, tüm katılımcıların bayramını kutladı.
Daha sonra sporcular, jimnastik, güreş, tekvando gösterisinde bulunurken öğrenciler arasında da çuval, yumurta taşıma ve halat çekme yarışması düzenlendi. Okunan şiirler ve söylenen türkülerin ardından tören halkoyunları gösterisiyle sona erdi.
Törene, Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Alpaslan DEMİR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.