""

Vatandaşların sorunlarını dinliyor ve çözüm için adımlar atıyor « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 15:10

Vatandaşların sorunlarını dinliyor ve çözüm için adımlar atıyor

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şehrin vatandaşlarıyla doğrudan iletişim kurarak sorunları yerinde dinlemeye ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışını sürdürmeye devam ediyor.

Vatandaşların sorunlarını dinliyor  ve çözüm için adımlar atıyor
Son Güncelleme :

17 Nisan 2024 - 17:05

Vali Özkan’ın samimi diyaloglar kurarak makamında ağırladığı vatandaşlar, yaşadıkları sorunları doğrudan iletebilme ve çözüm sürecine katkı sağlama fırsatı buluyor.
Vatandaşların dile getirdiği sorunları titizlikle not alan Vali Özkan, bu sorunların çözümü için ilgili kurumlarla hızlı bir şekilde iletişime geçiyor. Halkın yaşadığı sıkıntılara çözüm bulmak amacıyla etkili adımlar atan Vali Özkan, yerinde tespitlerle hızlı çözümler üretilmesine öncülük ediyor.
Vali Mehmet Ali Özkan’ın liderliğindeki bu çözüm odaklı yaklaşım, Yozgat halkının sorunlarının dinlenmesi ve çözüme kavuşturulması için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Vatandaşların taleplerinin ve endişelerinin dikkate alındığı bu yaklaşım, şehrin daha yaşanabilir bir yer olması yolunda önemli bir adımı temsil ediyor./ Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.