""

”Aile Okulu Eğitici Eğitimi” devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 03:15

”Aile Okulu Eğitici Eğitimi” devam ediyor

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ”Aile Okulu Eğitici Eğitimi” devam ediyor.

”Aile Okulu Eğitici Eğitimi” devam ediyor
Son Güncelleme :

10 Ağustos 2022 - 13:33

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ”Aile Okulu Eğitici Eğitimi” devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, yaptığı açıklamada eğitimlerin devam ettiğini belirterek, okulda öğrenilen ve edinilen bilgi, beceri ve davranışların, hem aile içinde hem de sosyal yaşam içerisinde sürdürülebilir olmasının, okul ortamında ve evde yapılanların tutarlı olmasına ve eşgüdüm sağlanmasına bağlı olduğunu söyledi.

Yazıcı, “Bu nedenle çocuklarımızın eğitiminde önemli yapı taşlarından biri olan ailelerin eğitimi son derece önem kazanmıştır. Ailenin ve devamında toplumun sağlığının korunmasına katkı sağlamak; aile içi ilişkiler, ev yönetimi ve çocukların davranış yönetimlerine rehberlik edilmesi gibi hedeflerle bakanlığımız tarafından Aile Okulu Projesi başlatılmıştır. Proje kapsamında İlimizden 7 öğretmenimiz bakanlığımız tarafından eğitim almış, velilerimize yönelik eğitimlerimiz devam etmekte olup aynı zamanda öğretmenlerimiz içinde eğitici eğitimlerimiz başlamıştır. Eğitici eğitmenliği kursunu tamamlayan öğretmenlerimiz ise okullarında veli eğitimlerine başlayacaktır. Kurslara katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.”dedi. Yusuf BAĞCI

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.