""

Jandarma ‘Adalet’e teslim ediyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 23:23

Jandarma ‘Adalet’e teslim ediyor

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgede adli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik başarılı operasyonlar gerçekleştirdi. Yapılan operasyonlar sonucunda aranan çok sayıda kişi yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Jandarma ‘Adalet’e teslim ediyor
Son Güncelleme :

16 Nisan 2024 - 17:25

Operasyonlarda yakalanan şahıslar arasında çeşitli suçlardan arananlar bulunmaktadır. İşte yakalanan şahıslar ve suçları:
Yozgat-Merkezde, “Basit Yaralama” suçundan 120 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan B.Y.
Yerköy ilçesinde, “Dolandırıcılık” ve “Hükümlünün ve Tutuklunun Kaçması” suçlarından 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan N.A.
Yerköy ilçesinde, “Bina İçerisinde Bulunan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Y.A.
Yerköy ilçesinde, “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan E.N.
Yozgat-Akdağmadeni ilçesinde, “Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan R.B.
Akdağmadeni ilçesinde, “Basit Yaralama” suçundan 6 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan F.G.
Sorgun ilçesinde, “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak” ve “Cebir Tehdit ve Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçlarından 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.T.B.
Sorgun ilçesinde, “Kendi Kullanımı İçin Esrarı Elde Etmek Amacıyla Kenevir Ekimi Yapmak” ve “Hükümlünün ve Tutuklunun Kaçması” suçlarından 3 yıl 7 ay 23 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan İ.O.
Yakalanan 8 şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu. Yozgat İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, adli makamlarca aranan şahısların yakalanmasına yönelik mücadelenin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı./ Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.