""

Akgül: Bayramlar birlik beraberlik kardeşliktir « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 20:11

Akgül: Bayramlar birlik beraberlik kardeşliktir

AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, mübarek Ramazan ayının sona ermesiyle birlikte bayram sevincini birlikte yaşadıklarını belirtti.

Akgül: Bayramlar birlik beraberlik kardeşliktir
Son Güncelleme :

14 Nisan 2024 - 17:11

Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini vurgulayarak, “Bayramlar paylaşma ve sevgi dolu birlikte olma zamanlarıdır.” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Abdulkadir Akgül, ilçelerde düzenlenen bayramlaşma programlarına katılarak hemşehrilerinin bayramını kutladı ve partilileri ile bir araya geldi. Bayramlarının coşkusunu paylaşan Akgül, bu özel günlerin toplumun birlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini ve insanların birbirlerine daha çok kenetlendiğini belirtti.
Partisinin düzenlediği bayramlaşma etkinliklerine katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Akgül, bayramların anlamını ve önemini hatırlatarak, birlik ve beraberlik içinde nice mutlu bayramlar diledi./ Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.