""

Alperen Ocakları’ndan cami temizliği « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 22:31

Alperen Ocakları’ndan cami temizliği

Yozgat Alperen Ocakları Lise Teşkilatı, il genelinde bulunan camilerde her hafta bir caminin temizliğini yaparak topluma hizmet etmeye devam ediyor. Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Mustafa Çıtak, yaptığı açıklamada, haftalık camii temizliğinin Yozgat’taki her camiye ulaşana kadar devam edeceğini belirtti.

Alperen Ocakları’ndan cami temizliği
Son Güncelleme :

15 Nisan 2024 - 18:20

Çıtak, gençlerin milli ve manevi değerlere uygun bilgilerle donatılırken aynı zamanda fiili olarak hayırlı işlere yönlendirildiğini vurgulayarak, Alperen Ocakları’nın Türk İslam inancı ve kültürünü yaşatma ve yayma gayreti içerisinde olduğunu ifade etti. Haftalık camii temizliği faaliyetlerinin bu amaç doğrultusunda gerçekleştirildiğini söyleyen Çıtak, “Amacımız inanç ve değerlerimizi muhafaza etmek, yaşatmak ve yaymaktır. Hakkın rızasını gözetmek, halka hizmet etmek ve hizmetkar olmaktır.” dedi.
Alperen Ocakları’nın, çağın yarattığı bozuk düzene karşı Türk İslam kültür ve medeniyetini yeniden ihya etme çabası içinde olduğunu belirten Çıtak, faaliyetlerini Muhsinî bir tavır ve duruşla sürdüreceklerini ifade etti. Toplumun manevi değerlerine hizmet etmek ve yaşatmak adına gençlerle birlikte hareket ettiklerini dile getiren Çıtak, cami temizliği gibi faaliyetlerle bu hizmeti gerçekleştirmenin önemine vurgu yaptı./Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.