""

Başkan Aydoğmuş’tan 10 Kasım mesajı « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 22:33

Başkan Aydoğmuş’tan 10 Kasım mesajı

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Aydoğmuş’tan  10 Kasım mesajı
Son Güncelleme :

09 Kasım 2023 - 18:42

Başkan Aydoğmuş mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yıl dönümünde bir kez daha şükranla anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk; övgüye değer birçok meziyeti şahsında toplamış büyük bir devlet adamıdır. Sadece milletimizin değil, bütün insanlığın hayranlığını ve takdirini kazanmış bir liderdir. Hayatını ülkesine ve milletine adayan Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkânlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir. Türk milletinin istiklaline ve istikbaline adanan 57 yıllık bir ömrün her safhasını gençlerimize ve çocuklarımıza iyi anlatmalı ve onları, emaneti teslim alacakları bilinciyle yetiştirmeliyiz. Şunu da unutmamak gerekir ki, Atatürk’ü anmak ve sevgisini yaşatmak, bizlere bıraktığı ideal ve emanetlerini daha da ilerilere taşımakla mümkündür. Bu vesileyle, ebediyete irtihalinin 85. Yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha saygı, sevgi, şükran ve rahmetle anıyorum” dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.